Bugsering i Norden
& World Wide

Vi er din professionelle samarbejdspartner inden for bugsering og bjergning. Tambour Towage A/S, beliggende på Sydsjælland, er et kvalitetsgodkendt rederi, der leverer omfattende tjenester inden for dette felt. Vores tre slæbebåde, med base i Norden, betjener kunder globalt og er dedikeret til at opfylde dine behov med pålidelig og professionel service.

0
Timers
tidsramme
0
Både
& fartøjer
0
Hjemhavn i
Guldborg
0
EST.
Tambour Towage A/S

Bugsering i Norden & World Wide

Tambour Towage A/S er et rederi i Vordingborg, som arbejder nationalt og internationalt med bugsering og bjergning. Vi tilbyder en bred vifte af opgaver og til at udføre vores arbejde, har vi professionelt udstyr og flåde, som du kan læse mere om her.

Hos Tambour Towage A/S har vi fartøjer, som vi arbejder med til daglig. Vi opererer primært med skibene M/TUG VALDEMAR, M/TUG NADIR og M/TUG LOKE.

M/TUG VALDEMAR og M/TUG NADIR arbejder primært med længere og større bugseringer. Blandt andet med slæb af foderpramme, stenpramme, rørslæb, entreprenørpramme og havnebugseringer.

Vores slæbebåd, M/TUG LOKE, bruger vi primært i situationer, hvor vi arbejder med entreprenøropgaver. Det er f.eks. opgaver ved havnebyggeri, bugsering og havnebugseringer.

Nedenfor kan du læse mere om vores skibe

Læs mere
Flåden

Nedenfor kan du læse nærmere om vores flåde

M/TUG NADIR

Læs mere

M/TUG LOKE

Læs mere

M/TUG VALDEMAR

Læs mere

Skriv til os

22 81 04 49